Vola Open Air

when: 05 Sep 2008, start: Sundown 05.09, end: Morning 07.09 where: Bulgaria, Vola Top, Open Air entrance: 15 BGN

ARTISTS:

MAIN stage:

Мерудия (LIVE)

RootSouljah (LIVE)


TALPA LIVE
Kliment LIVE
Asoma LIVE
Gain Reduction LIVE
Surbahar LIVE
Victor's Mob LIVE
Tripitale
Kundalini
Paskalev
Nondas
LGI
Inatroya
Isterix

SECOND stage:
Shano DJ (Gabbafreakz.org)
Ipoleptic (Gabbafreakz.org)
Fit (Gabbafreakz.org)
Sorce (Gabbafreakz.org)
Jacks (TechnoFactory.org)
FRS (Sadistic Noize)
Azuro (x-Evolution)
MC BeeLee

DETAILS:

Връх Околчица, Врачански Балкан, 1058 метра, на 15км от град Враца.

22-ма диджеи от България, Гърция и Сърбия ще участват в 1-вия музикален фестивал „VOLA OPEN AIR”, който ще се състои в историческата местност Околчица под връх Вола между 5-и и 7-и септември. Чуждестранните гости са Talpa от Сърбия и DJ Nondas от Гърция. Сред българските изпълнители личат имената на Kliment, Gain Reduction, Surbahar.
Организаторите напомнят изрично на гостите си да си носят топли дрехи. Околчица е висок 1058 метра и отстои на около 15 км от Враца. От града до него пеша може да се стигне за около три часа по пътеката „Път на Ботевата чета”. С автобус пък се пътува от автогара Враца първо до село Павелче или до Челопек и след това – около час отново пеша. Повече информация е поместена на www.volaopenair.com. Подготвен е и паркинг за дошлите с автомобили и две площадки, на които зрителите ще могат да разпънат палатките си. Осигурени са и химически тоалетни и барове с минерална вода и бира.. Ще има и рампи за скокове с парапланери. При лошо време пред пулта на диджеите ще бъде разпъната тента с площ 500 кв.м.
Освен да слушат музика, качилите се на Балкана ще имат въможоност да видят и филмите от филм феста на ЕС „За земята” ,, Влез в зеления филм,, и на Българската фондация по биоразнообразие.
Амбицията на организаторите ефестивалът да стане традиционен, да се превърне в място за изпълнениена авторска музика и за популяризиране на екологичния начин на живот.
Освен споменатите, сред участниците са още DJ Chavo, DJ Elena, DJ Andrei.

comment table is empty