Vesselin & Shoto (Tunu Box) at L&L Club

when: 29 Apr 2016, start: 22:00 - 30 Apr 2016, end: 06:00 where: Bulgaria, Sofia, Live & Loud club 8 Pozitano str., 1000 Sofia, Bulgaria

ARTISTS:


VESSELIN

Bulgaria

SoundCloud tracks SoundCloud favorites

Тези, които познават Shoto лично ще се усмихнат, когато прочетат това изречение – защото всеки, който е прекарал поне няколко часа в неговата компания знае какво означава музиката за него, какво място заема в живота му, сякаш наистина двамата са зависими един от друг.

Shoto започва да се занимава с музика още на 10 годишна възраст с взимането на първите уроци по китара. Съвсем естествено следва участие в училищна група, с която Shoto печели конкурс за непрофесионални изпълнители в Бургас.

Музиката следва заедно с него върховете и спадовете, понякога остава встрани, изтласкана от злободневието, но, както казват, когато има цел – няма провал – Shoto е доказателство за това, тъй като с цената на много усилия успява да постигне своята голяма мечта през лятото на 2002-ра, когато създава Dance Club MANIA в Слънчев бряг – легендарната MANIA, превърнала се в емблема за клубния живот на България.

И отново – някак съвсем естествно идва и диджейството – легендарните афтър-партита на Mania Beach Bar, огромният успех на които логично води и до професионална DJ кариера, която Shoto в момента съчетава с менажирането на Mania.

Shoto / TuneBox

Bulgaria

Тези, които познават Shoto лично ще се усмихнат, когато прочетат това изречение – защото всеки, който е прекарал поне няколко часа в негова...

SoundCloud tracks SoundCloud favorites

DETAILS:

Всички фенове добре знаят за страхотните партита, които са правили Vesselin и Shoto през годините.След като многократно сме ги виждали и поотделно на сцената, отново е ред да се насладим на двамата заедно. Датата е 29 Април, а мястото - вече добре познатият club Live & Loud в София на Позитано 8. Заповядайте и нека се оставим точно тази музика да ръководи нашите емоции в нощта!

comment table is empty