Play Events: DJ KRUSH

when: 08 Nov 2008, start: 23:00, end: 06:30 where: Bulgaria, Sofia, 4 KM entrance: 20 BGN

ARTISTS:

DJ Krush
Atomic Hooligan

DETAILS:

Atomic Hooligan и DJ Krush ще гостуват на Japanight в София

След като самураят на японската музикална сцена - DJ Krush официално заяви участието си в първата японска вечер в клубния живот на София - JAPANIGHT, организаторите Play Events са осигурили присъствието и на значимите артисти на break-beat сцената - Atomic Hooligan.

Atomic Hooligan са известно британско дуо с много ремиксове, сингли и два албума зад гърба си. След големия успех на първия им албум "You Are Here", през март 2008 на пазара излиза вторият - "Sex, Drugs & Blah Blah Blah".

Atomic Hooligan са популярни и с еклектичните си диджей сетове, които обхващат брейк, хип хоп, хаус, дръмендбейс, техно и търнтаблизъм.

В България ще пристигне половинката от английското дуо Terry Ryan, познат като хип хоп скреч ди-джей. Така след японския хип хоп мистицизъм на DJ Krush, българската публика ще бъде наелектризирана от разчупените бийтове на Atomic Hooligan, включени в новия им албум.

Играчите от Play Events и Nescafe 3 in 1 са подготвили и трета изненада на феновете, придържайки се към духа на комбинацията три в едно.

Нейната същност, както и имената на българските ди-джеи, които ще вземат участие в Japanight 1, ще бъдат разкрити след седмица.

Билетите за шоуто в парти център 4КМ на 8 ноември с един от най-дългоочакваните японски музиканти в България DJ Krush и английското дуо Atomic Hooligan се продават в мрежите на ticketstream.bg и eventim.bg на цена от 20лв.

comment table is empty